Shiatsu
Shiatsu is een vorm van massage waarbij door zachte, maar intense druk de energiebanen van je lichaam gestimuleerd worden om weer natuurlijk en oorspronkelijk te gaan stromen. Shiatsu werkt helend en ondersteunend bij het intensieve leven van alledag. De behandelingen brengen je in contact met jezelf, helpen je richting en uitdrukking te geven aan je ware potentie, zodat je vol vertrouwen en stralend door het leven kan gaan.

Ongemakken?
Shiatsu helpt en ontspant bij klachten als slaapproblemen, blessures, menstruatie- en overgangsklachten,somberheid, stress, huidklachten, chronische ziekten, rugklachten, hooikoorts, rsi, emotionele blokkades, hoofdpijn, astma, en talloze andere klachten.

Hoe werkt het?
Na een intake word je in een sfeervolle ruimte gedurende een uur op een futon op de grond behandeld. Tijdens de behandeling houd je je kleding aan. Draag loszittende kleding en neem eventueel warme sokken mee.

Wat kost het?
Een behandeling kost €55,-. Ik bied je een traject aan van 3 keer voor €150,- incl. BTW. Ik ben aangesloten bij de Zen-shiatsu vereniging en mijn behandelingen worden vergoed door Agis. Eind oktober ben ik lid van VBAG en zullen behandelingen (deels) worden vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. Ook is het mogelijk een cadeaubon te kopen.

Waar en wanneer?

Ik behandel op maandag, woensdagochtend en vrijdag in de Jurt (Mongoolse tent/Ger) in Bergen. De ronde hout-vilten tent is een bijzondere plek die je als vanzelf uitnodigt te ontspannen en ontvankelijk te zijn. Bel of mail me als je geïnteresseerd bent.

Opleiding / Nieuws

Ik heb de drie-jarige Zen Shiatsu opleiding o.l.v. Joyce Vlaarkamp in juni 2010 met succes afgerond. Daarnaast volg ik verschillende nascholingstrajecten, o.a. met Renée Gloudemans en Kimura Sensei in Tokyo. Verder verdiep ik mij in 'het hart' d.m.v interviews met mensen op straat en wijze mensen als Reinoud Eleveld, Hans van de Muizenberg en Pim van Lommel. Het idee is om ook deze interviews in de vorm van korte filmpjes aan deze site te koppelen.